Garanti og reklamation

 

Modtager du en vare, som er defekt ved modtagelsen

Modtager du mod forventning en vare, som er defekt, bytter vi naturligvis varen til en ny med det samme. Kontakt os venligst på tlf. +45 76407010 eller e-mail info@lakuda.dk inden du sender varen retur. Ved modtagelse af varen, sender vi en ny vare af sted til dig. Returomkostningerne tilfalder køber.

 

 

Har vi sendt en forkert vare

Skulle det ske, at vi ved en fejl har sendt noget forkert til dig, beder vi dig kontakte os på tlf. +45 76407010 eller e-mail info@lakuda.dk. Så ombytter vi naturligvis hurtigst muligt til den korrekte vare. Vi sender den korrekte vare sammen med en returlabel, så du fragtfrit kan returnere den forkerte vare til os.

 

 

 

 

 

 

Fortryder du dit køb

Hvis du indenfor 14 dage fortryder dit køb, er du velkommen til at returnere varen til os og få ordren krediteret. Vi forventer dog at varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Er varen blevet brugt på en måde, som åbenlyst forringer dens salgsværdi, så bortfalder fortrydelsesretten. Original emballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi, og vi vil derfor gerne have den retur sammen med varen. 

Når du sender noget retur til os, er det meget vigtigt, at du tydeligt skriver dit ordrenummer på pakken, så vores returafdeling kan se, hvilken ordre den hører til. Når du fortryder et køb dækker du selv fragtomkostningerne.

 

Fortrydes købet, skal varerne sendes til:
LAKUDA ApS
Spettrupvej 1
8722 Hedensted
Danmark

 

Specielt fremstillede eller specielt hjemtagne varer kan normalt ikke returneres uden vores leverandørs skriftlige bekræftelse, og da kun på dennes betingelser.
Varer, der er leveret og fremstillet efter særlig opgave, tages ikke retur.Holder varen op med at virke

 

Hvis den vare, du har købt, holder op med at virke indenfor 1 år, vil vores garanti dække dette, og vi ombytter uden videre til en ny vare. Kontakt os venligst på tlf. +45 76407010 eller e-mail info@lakuda.dk inden du returnerer en defekt vare. Den defekte vare sendes til os mærket med ordrenummer. Så snart vi har modtaget den defekte vare, sender vi en ny af sted.

 

 

Du har selvfølgelig også 24 måneders reklamationsret. Dvs. går varen i stykker mindre end 2 år efter købet, så har du ret til at klage over det. Varer, der er defekte pga. fabrikations- eller materialefejl, vil blive ombyttet, repareret, krediteret, eller du vil modtage et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

Kontakt os venligst på tlf. +45 76407010 eller e-mail info@lakuda.dk inden du returnerer en defekt vare. Den defekte vare sendes til os mærket med ordrenummer.

 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået på grund af fejlagtig brug af produktet eller anden adfærd, som har forvoldt skade på produktet.

Vi forventer, at du reklamerer indenfor ”rimelig tid” efter, at manglen/defekten ved varen er opdaget. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

 

 

Lakuda: © 2003-2022 Lakuda.dk