Opladere til AAA,AA,C,D og 9V

Vi har et bredt udvalg af batteriopladere til standard batterityperne AA, AAA, C, D og E.

Her finder du kendte mærker som SANYO eneloop, JAPCELL, Ansmann, DURACELL, GP PowerBank, iPowerUS.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 46

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 46

Side
pr. side
Faldende orden
Hvad skal jeg vide, inden jeg køber batterilader?

Først og fremmest skal du sikre dig, at den batterilader, du vælger, kan tage den ønskede batteritype. Vælg evt. en universel batterilader, som passer til flere batterityper.

Dernæst skal du tænke på, hvor mange batterier laderen skal kunne oplade på én gang, om den skal kunne lade et enkelt batteri af gangen, og om den skal kunne oplade forskellige batterityper samtidig.

Du kan vælge mellem 2 typer batteriopladning – langsom og hurtig. Det er værd at huske på, at jo hurtigere, du oplader dine batterier, jo mere slider du på dem. Langsom opladning er mere skånsom, men tager naturligvis længere tid om en fuld opladning.

Er der særlige funktioner i en batterilader?


Ja, i nogle batteriladere kan du få funktioner som f.eks. disse:

Variabel ladekontrol
Ladekontrollen giver dig mulighed for at vælge, hvor hurtigt de genopladelige batterier skal lades op.

Detektion af defekte batterier
Du kan få batteriladere, der analyserer batterierne, så snart du sætter dem i laderen. Hvis batteriet er defekt eller ikke egnet til opladning, vises det i et display, og batteriet bliver ikke ladet op.

Motionsprogram
Dette er et program, der egner sig godt til ældre eller slidte batterier, da det ved skiftevis at oplade og aflade batteriet, kan forlænge dets levetid.

Automatisk sluk
Når laderen er færdig med at lade batterierne op, slukker den automatisk, så batterierne ikke bliver overophedede og går i stykker. På den måde beskytter du dine batterier og forlænger deres levetid.
Lakuda: © 2003-2022 Lakuda.dk