Robotstøvsugerbatterier

Hos batteribyen kan du købe batteri til din robotstøvsuger.

Vi har bl.a. batterier til iRobot Roomba 500 og 581 i 2 forskellige udgaver på 2500mAh eller 3000mAh.  

Er du i tvivl om, hvilket batteri du skal købe, anbefaler vi, at du skriver støvsugerens model i søgefeltet.
Eksempel: Har du en iRobot Roomba 582, skal du skrive "Roomba 582" i søgefeltet - så får du en oversigt over de batterier, der kan bruges til din model.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side
Faldende orden

Hvad er et Roomba batteri?

Et Roomba batteri, er et batteri som er blevet udviklet til at bruge til din iRobot. Du forlænger levetiden på din robotstøvsuger, ved at benytte Roomba batterier, og derfor vil vi til enhver tid anbefale dig at bruge vores Roomba batterier.

Hvilket Roomba batteri skal jeg bruge?

Hos Batteribyen.dk finder du et stort udvalg af Roomba batterier. Vi ønsker at have et stort sortiment, således vores kunder altid kan finde det rette batteri til netop deres robotstøvsuger. Under hvert af vores produkter vil du kunne se en liste over de modeller, som vores batterier passer til. Du kan ligeledes læse, hvilken kapacitet, som det givne batteri har. Hvis du alligevel skulle være i tvivl om hvilket Roomba batteri, der passer bedst til din støvsuger, så kan du altid kontakte os.

Hvornår bør jeg udskifte mit batteri til robotstøvsuger?

Tidspunktet hvor det er mest optimalt at udskifte dit batteri til din iRobot, er individuelt for hver støvsuger. Du kan selv bedst vurdere, hvornår du som forbruger oplever, at din robotstøvsuger ikke længere er lige så effektiv, som den førhen har været. En anden indikator på at du burde udskifte dit Roomba batteri, er når den hurtigere kræver opladning.

Hvordan skifter jeg Roomba batteriet?

Det er utrolig nemt at udskifte dit Roomba batteri. Det eneste det kræver, er en skruetrækker og så er du klar til at skifte dit Roomba batteri. Du skal dog være opmærksom på, at udskiftningsmetoden afhænger af din robotmodel. Denne metode passer til følgende modeller: Roomba 700, 800 og 900-serien.

-          Start med at skrue batteridørens to skruer ud. Fjern låget og tag forsigtigt batteriet ud.

-          Sæt dit nye Roomba batteri på samme placering. Batteriets etiket samt faner skal pege opad.

-          Skru batteridøren i igen med samme skruer. Vær opmærksom på, at sidebørsten ikke bliver beskadiget undervejs.

-          Du er klar til at bruge din iRobot igen.

Som du lige har læst dig frem til, er fremgangsmetoden nem og ligetil.

Hvad er levetiden for et Roomba Batteri?

Levetiden for et Roomba batteri afhænger af forskellige. Vi er ønsker selvfølgelig, at dit batteri holder så længe som overhovedet muligt, således du får en god oplevelse med de batterier, som du køber hos os. Vi har listet en række ting, som du kan gøre for at forlænge dit Roomba batteris levetid

-          Brug udelukkende iRobot batterier til din iRobot. Det kan betale sig, at investere i dine batterier til din støvsuger, hvis du ønsker at forlænge levetiden på din robotstøvsuger samt fastholde det samme rengøringsniveau.

-          Det er en god idé at oplade din Roomba hurtigst mulig efter brug. Hvis du ikke oplader din Roomba i relativ kort tid efter du har brugt din Roomba, kan det risikere at skade dit batteri.

-          Du bør bruge din Roomba regelmæssig, da batteriet har godt af at blive brugt. Hvis du i en periode ikke skal benytte din Roomba, er det ved brug af nogen Roomba batterier en god idé at tage batteriet ud og opbevare det et tørt og køligt sted. Når du skal bruge batteriet igen, bør du oplade batteriet, så det er fuldt opladt.

-          Hvis din iRobot bliver støvet eller beskidt, så kan du med fordel tage en tør klud og rengøre robotstøvsugeren. Dens batteri har ikke godt af, at der kommer snask ned til den.

Få dit Roomba batteri med hurtig fragt

Hos Batteribyen.dk kan du altid hurtig fragt – så frygt ikke, at du skal støvsuge med din gamle, kedelige støvsuger, når der skal gøres rent til weekenden, fordi du har glemt at købe nye batterier til din iRobot. Udover hurtig levering tilbyder vi hos Batteribyen også fragt ved levering af ordrer over 499 kroner. Hvis du (tvivlsomt) skulle finde vores batterier til en billigere pris, så har vi prismatch, så du altid får de bedste priser.

Lakuda: © 2003-2022 Lakuda.dk