Handelsbetingelser for varer

Gældende for forbrugerkøb

(Gældende fra 13. juni 2014)

 

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: batteribyen.dk ApS
CVR-nummer: 25628829
Etableringsår:2000
Adresse: 
Batteribyen.dk ApS
Spettrupvej 1A-B
8722 Hedensted
Telefonnummer: 75 89 72 00
Fax-nummer: 75 89 72 16
Officiel e-mail adresse: info@batteribyen.dk
Officiel web-adresse: www.batteribyen.dk

 

Betaling

I vores internet-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort / Kreditkort (Eurocard / Mastercard / VISA / VISA Electron / JCB / Diners)
  • Udenlandske Euro / Master cards
  • VISA
  • JCB kort
  • VISA electron
  • Diners
  • MobilePay
  • Konto (kun for erhvervskunder / offentlige kunder)

Erhvervskunder kan benytte betalingsformen konto og få medsendt faktura. BEMÆRK: Der skal foretages en kreditvurdering af virksomheder derfor kan vi kun yde kredit til A/S og ApS. Læs om vores kreditfaciliteter.

Offentlige kunder (Region / Kommune / Stat) kan også benytte betalingsformen konto og få en elektronisk faktura. HUSK: oplys EAN nummer i EAN-feltet under oprettelse af kontoen.

Du kan også foretage en bankoverførsel til os via følgende konto:
Bank: Danske Bank
Reg. nr. 4387
Kontonr. 4681016252

obs! Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Kunder i Norge og Sverige kan nu betale via bankoverførsel til vores konti i de to lande:

Danske Bank Sverige
Giro: 5958-5059
Konto: 1220 01 24678

Danske Bank Norge:
Konto: 9760.01.07848

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken batteribyen.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra batteribyen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Valuta er danske kroner (DKK).

Pr. 1. januar 2018 er det et krav fra Nets, at der er mobilnr. tilknyttet dankortet.

I processen i at tilknytte mobiltelefonnummeret til dankortet, benyttes NEM ID for at verificere at du er ejeren af kortet. Dette for at sikre dig som forbruger mod misbrug.

Yderligere information kan findes her.

 

Levering

Danmark:

Vi leverer alle ordre over 499 kr. fragtfrit til dig, ved bestemte transportører. Se udvalget ved kassen.

Er du erhvervskunde og betaler via faktura/ efaktura, skal du dog handle for min. 500 kr, for at opnå gratis forsendelse. Ved køb på under 500 kr pålægges et fragtgebyr.

Afhentning: Det er desværre ikke muligt at afhente ordrer.

Andre lande:

Norge, 199 DKK
Sverige, 49 DKK, sendes med GLS
Grønland, 199 DKK, sendes med skib
Færøerne, 199 DKK, sendes med skib

OBS! Udvalgte varer kan have en højere fragtomkostning, til Grønland, Færøerne og Island, denne vil være afspejlet ved kassen.

batteribyen.dk benytter følgende fragtfirma: DAO, GLS, Postnord, Danske Fragtmænd

Leveringstid: Angivet ved de enkelte produkter på hjemmesiden. Bemærk at dette ændrer sig hele tiden, så hvis du er i tvivl, så kan du skrive en e-mail til info@batteribyen.dk eller ringe til os på tlf. +45 75 89 72 00.

Varerne forbliver batteribyens ejendom til betaling er fuld erlagt.

 

 

Der følger ikke dansk manual med alle produkter - er du i tvivl så kan du altid spørge kundeservice.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@batteribyen.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du kan også fortryde ved at aflevere varen personligt på vores adresse mod forudgående aftale.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for Bil / Lastbilbatterier og Motorcykelbatterier påfyldt syre.

Udgifterne for returnering med Danske Fragtmænd forventes højst at beløbe sig til ca. 500 DKK og oftest ca. 200 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

batteribyen.dk ApS
Spettrupvej 1A-B
8722 Hedensted

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler som forbruger på batteribyen.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret – dette gælder bl.a batterier.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

batteribyen.dk ApS
Spettrupvej 1A-B
8722 Hedensted

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du må meget gerne kontakte os på forhånd enten på tlf. +45 75 89 72 00 eller email info@batteribyen.dk på forhånd, så vi har mulighed for at sende en ny vare til dig sammen med en returlabel, så du fragtfrit kan returnere varen.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på info@batteribyen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Batteribyen.dk Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige på batteribyen.dk er direktør Lars Løvendahl-Hansen. 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Desuden har du ret til at få udleveret data i digital form, som vi opbevarer. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@batteribyen.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på info@batteribyen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

batteribyen.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590. 
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret (10-04-2018)

 


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

Til:

batteribyen.dk

Spettrupvej 1A-B

8722 Hedensted, Danmark

E-mail: info@batteribyen.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

______________________________________________________________________________________

 

 

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Lakuda: © 2003-2024 Lakuda.dk