Booster / Jumpstarter er uundværlig når du er bilejer i Danmark


Booster / Jumpstarter til bilen
Vi frygter det alle. Bilen er pakket, børnene er spændt fast, og bilen vil ikke starte. Med en smart booster undgår du at skulle vente på vejhjælp.
Den oplader bilbatteriet, uden at du behøver at skulle have fat i en anden bil til at hjælpe dig.

Jumpstarter / Booster
En standard bil bruger et batteri med 12 volt. Du kan med en booster få din bil startet, hvis batteriet ikke vil, som du ønsker. Det er nemt og bekvemt, og den er din bedste ven i de tarvelige situationer, hvor bilen ikke vil starte.

Sådan gør du:

  1. ₁.    Din booster / jumpstarter skal være slukket og fuldt opladt.
  2. ₂.    Den røde klemme sættes til plus-polen på bilens batteri. Pluspolen er normalt rød eller markeret med et + (plus).
  3. ₃.    Dernæst sættes den ”negative” klemme på køretøjets stel (den metal-del på motoren eller karosseriet, som ikke er lakeret).
  4. ₄.    Tænd for boosteren / jumpstarteren (som er opladet og klar).
  5. ₅.    Sæt tænding på bilen og start motoren. Hvis motoren ikke vil starte, skal du kontrollere, at boosterens / jumpstarterens klemmer har ordentlig kontakt.
  6. ₆.    Sluk boosteren / jumpstarteren.
  7. ₇.    Fjern den sorte klemme.
  8. ₈.    Fjern den røde klemme.
  9. ₉.    Sæt kabler og klemmer på plads i boosteren / jumpstarteren.
  10. ₁₀.   Husk at sætte jump-starteren til opladning i en stikkontakt, så den er klar til brug, næste gang uheldet er ude.

Det store udvalg
Når du skal vælge en booster, skal du tænke over, hvad du skal bruge den til. Kapaciteten i en sådan booster er angivet i ampere (strøm den kan afgive per tidsenhed). Du kan få nogle med helt op til 20.000A (ampere). Hvis du har en bil med en firecylindret motor, kan du klare dig med en jumpstarter med 400 A. Har du en V8’er, er der dog brug for en jumpstarter med flere ampere. Se vores store udvalg her

De boostere, vi kan tilbyde hos Batteribyen, er på 400-20.000 A. De kan bruges til at booste bil- og motorcykelbatterier, ATV-batterier og plæneklipper- /havetraktor-batterier, Biler, Lastbiler og entreprenørmaskiner m.m. De er lette og bærbare, da de indeholder lithium-ion batterier, der gør dem mere kompakte og mindre tunge end så mange andre boostere. Den mindste vejer under 1 kg.

Det er vigtigt, når man jump starter biler, at polerne sættes rigtigt på, da det ellers kan forårsage en eksplosion i batteriet. Men denne Noco Genius GB40 startbooster er beskyttet mod omvendt polaritet, så hvis du ved en fejl får sat polerne omvendt på, sker der ikke noget.

Uanset hvilken booster / Jumpstarter du vælger, vil du være glad for at have lavet denne investering, når uheldet er ude.

 

Lakuda: © 2003-2022 Lakuda.dk