Coast G45 håndlygte (385 lumen) - i blisterpakning

COAST G45 håndlygte (385 lumen) - i blisterpakning

G45 LED lommelygte har en fantastisk kombination af skarpt lys, kompakt størrelse og lave omkostninger. Coast's Max Beam Optic System med 1 LED omdanner lyset fra LED'en til en rund lyskegle og giver dig den maksimale lysmængde. Lygten er vandafvisende og kabinettet i letvægts aluminium giver stor holdbarhed.

015286198211
Varenummer
100010991
Detaljeret information
Gross Weight (kg) 0,1
EAN 015286198211
Inderkolli Antal 6
Ydrekolli Antal 24
Højde (mm) 155
Længde (mm) 120
Bredde (mm) 26
Batterityper AAA
Lumen 385
Lystid (t) 2,75
Lysdistance (m) 150m
Tæthedsgrad IP54
Indhold 3xAAA og Lygte
Varetype Håndlygte

G45 lommelygten er perfekt som blind passager i dit nød-sæt eller som din hverdags Grab-and-Go belysningsløsning.

Denne lygte kan give dig den perfekte klare, hvide og jævne LED stråle - hver gang du har brug for det. En lygte du altid kan stole på.

Med op til 385 lumen skinner COAST’s patenterede BULLS-EYE™ Spot Beam Optic-system: En overlegen stråleintensitet på op til 150 meter, hvor det er muligt for dig, at få et ”hot spot” på objektet omgivet af en blød glorie af overgangslys, for at øge det samlede synsfelt.

G45 indgår i COAST’s G-serie og er en Grab-and-Go lampe, da den er udstyret med en lommeklips. Du kan derfor med et greb i lommen få fat i lygten og sætte den tilbage og fastklemme den uden problemer, velvidende, at den ikke falder ud. Den er trods alt ikke større end 11,5 cm og vejer under 102g.

Lommeklipsen er aftagelig, så hvis du ønsker det, er det muligt at lægge den i etuiet S20, der specifikt er designet til G45-lommelygten.

Udover vægt og størrelse, er design og konstruktion yderst velovervejet og af høj kvalitet. Ønsker du at montere en sikkerhedsrem omkring håndleddet, er der ved lygtens tænd/sluk-knap for enden, gjort klar med huller til dette. G45 er konstrueret af aluminium i topkvalitet. Den er slagfast, vejrbestandig og dens LED er praktisk talt ubrydelige. Testet og klassificeret efter ANSI FL1 standarden.

 

Funktioner
• BULLS-EYE™ Spot Beam
• Single mode lysstyrke
• Grab-and-go-funktion
• Aftagelig lommeklips
• Tæthedsgrad: IP54
• Testet efter ANSI-FL1 standarden

 

COAST stræber efter at lave LED lygter, der ikke bare har kraftigere lysstyrke, men også giver et bedre lys. Derfor taler vi mindst lige så meget om lyskvalitet og fokusteknologier, som vi taler om lysstyrke og lumen.
Deres brede udvalg af lygter, gør det muligt at vælge den helt rigtige lygte til den konkrete opgave eller brugssituation - uden at gå på kompromis.
Så hvis du også går op i solid kvalitet, vil vi klart anbefale dig at vælge COAST.

COAST - Trusted tough

 

Lakuda: © 2003-2022 Lakuda.dk