Coast HX3 clip on lygte + UV-lys - i gaveæske

COAST HX3 clip on lygte + UV-lys i gaveæske
015286211736
Varenummer
100031141
Detaljeret information
Længde (mm) 79
Bredde (mm) 33
Højde (mm) 189
Gross Weight (kg) 0,06
EAN 015286211736
Inderkolli Antal 6
Ydrekolli Antal 48
Batterityper 2x AAA
Lumen 80
Lystid (t) 3,75
Lysdistance (m) 13
Tæthedsgrad IPX4
Modes White / UV
Varetype Clip-on-light

COAST har fremstillet en multifunktionel lygte, så du med HX3 har du frie hænder til at finde alle de skjulte detaljer.

HX3 er en lille smart Clip-on-lommelygte med lysoptikken Dual-Color White & UV beam og Chip On Board (C.O.B.) teknologi.
Med C.O.B. får du et jævnt og hvidt lys ud fra LED-chips, der er placeret langs lygtehovedet. Her kan du være helt sikker på, at det er den samme klare lysstråle der udsendes hver gang.
Brug den hvide lysstråle til generelle opgaver og vælg UV-lyset til at identificere lækager eller sikkerhedsfunktioner såsom valuta- eller Id-kort.

Har du brug for mere end en håndhold lygte er lygtehovedet med LED-chippen (C.O.B.) dynamisk og kan dreje 180 grader rundt. Du kan derfor stadig selv retningsbestemme dit lys, ved at anvende Clip-on-funktionerne:
HX3 har en fjedrestøttet klips og du kan derfor klemme lygten fast i brystlommen, på skulderremmen eller til kanten af din hat. Den integrerede magnet i klipsen gør, at du kan lægge lygten fra dig og fastsætte den på alle magnetiske overflader.

HX3 anvendes ofte professionelt af politi, militær og vagter.
Med sine 80 lumen og en lysstråle på 13 meter, kan du stole på, at denne lygte vil lyse op i mørket for dig. Et sæt batterier giver dig op til 4 timers kontinuerligt lys.

Konstrueret af materialer af højeste kvalitet, er HX3 en utrolig fleksibel lygte, er testet støv og stormsikker og ideel til anvendelse i hjemmet og opgaver i de professionelle fag.


Funktioner

  • C.O.B. teknologi
  • Dual-Color White & UV beam
  • Håndfri-funktion
  • 180 graders dynamisk lygtehoved
  • Fjedre-støttet magnetisk klips
  • Tæthedsgrad: IP54
  • Testet efter ANSI FL1 standarden


COAST stræber efter at lave LED lygter, der ikke bare har højere lysstyrke, men også giver et bedre lys. Derfor taler vi mindst lige så meget om lyskvalitet og fokusteknologier, som vi taler om lysstyrke og lumen.
Deres brede udvalg af lygter, gør det muligt at vælge den helt rigtige lygte til den konkrete opgave eller brugssituation - uden at gå på kompromis.
Så hvis du også går op i solid kvalitet, vil vi klart anbefale dig at vælge COAST.

COAST - Trusted tough

 

Lakuda: © 2003-2024 Lakuda.dk